LFF II lyga Vakarų zona: X turo anonsas

21/06/2010 12:22  Šią savaitę LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių X-ajame ture bus žaidžiamos tik ketverios rungtynės, nes rungtynės „Bangelė“ - „Mastis“ įvyko pirmenybių pradžioje.
Antradienį futbolo gerbėjų laukia centrinė pirmo rato dvikova, kurioje Klaipėdoje tarpusavyje kovos lyderiai – Plikių „Sakuona-Klarksonas“ ir Kuršėnų „Venta“. Kolkas Šias komandas skiria tik vienas taškas – kuršėniškiai yra laimėję septynerias rungtynes  iš aštuonių ir vienerias baigė lygiosiomis, o „Sakuona-Klarksonas“ pergalingai žygiavę septynis turus, pralaimėjo paskutinio turo rungtynes.
Nemažiau atkakli kova vyks šeštadienį ir Pasvalyje, kur tarpusavyje kovos į prizines vietas nusitaikiusios „Sanžilės“ ir „Juventos-99“ komandos. Pergalės atveju pasvaliečiai pasivytų šiauliečius, kurie dabar yra atitrūkę trimis taškais. Tačiau Šiaulių „Juventa-99“ komanda per pastaruosius du turus laimėjusi porą svarbių pergalių, sieks išlaikyti pergalingą tempą ir šiame ture.
Salantuose trečiosios pergalės išeilės sieks ir Salantų „Salantas“, kuris per paskutinius du turus surinkęs 6 taškus, šoktelėjo į septintąją vietą. Šį salantiškių spurtą sieks nutraukti, jiems „ant kulnų“ lipanti „Akmenės-SC“ komanda, kuri pergalės atveju susilygintų su salantiškiais pagal iškovotus taškus.
Anksčiausiai pirmąjį ratą baigs Klaipėdos „Akademija“, kuri paskutines pirmo rato rungtynes žais su Plungės „Babrungo“ komanda. Laimėję šias rungtynes, klaipėdiečiai išlaikytų realias galimybes po pirmojo rato išlikti pirmaujančių komandų trejetuke. „Babrungo“ komandai pergalė padėtų sugrįžti į turnyrinės lentelės vidurį ir bent kiek sumažinti atsilikimą nuo pirmaujančių komandų.

X turo anonsas
Birželio 22 d.

Nr. 47  18.30 val. „Sakuona-Klarksonas“ – „Venta“
Klaipėdos „Baltijos“ stadionas
Teisėjas – D. Miklovas (Palanga), asistentai –  D. Rumšas (Palanga) ir A. Šeškus (Palanga)

Birželio 26 d.
Nr. 48 -  14.00 val. „Sanžilė“ - „Juventa-99“
Pasvalio stadionas
Teisėjas – V. Bernatonis (Panevėžys), asistentai -  T. Gutauskas (Panevėžys) ir J. Misevičius (Panevėžys)

Nr. 49 – 14.00  val. „Salantas“ – „Akmenės-SC“
Salantų stadionas
Teisėjas – A. Mazalas (Klaipėda), asistentai – T. Lavrinavičius (Klaipėda) ir L. Jakas (Klaipėda)

Nr. 50 – 14.00 val. „Akademija“ - „Babrungas“
Klaipėdos „Baltijos“ stadionas
Teisėjas – T. Čeliauskas (Šilutė), asistentai -  M. Jazbutis (Šilutė) ir Mart. Jazbutis (Šilutė)